O nama

Pul d.o.o.

savjetovanje, prodaja, montaža i održavanje - sve na jednom mjestu!Tvrtka Pul d.o.o. specijalizirana je tvrtka u segmentu grijanja na biomasu-drva i pelete, te svojim klijentima nudi prodaju i montažu

  • peći na pelete

  • kotlova na pelete

  • kamina na pelete
    dizalica topline

  • kotlova na kruta goriva

  • peći i kamina na kruta goriva

  • kamina na plin

Cjelokupni asortiman možete pogledati na www.pul.hr.


U našu smo ponudu smo uvrstili i veliku paletu vrtnih kamina - roštilja, vanjskih vrtnih modularnih kuhinja te krušnih peći renomiranog proizvođača EDILMARK.


Vjerujemo da ćete u izdvojenim modelima vrtnih kamina, vanjskih modularnih kuhinja i krušnih peći pronaći model koji vam se sviđa, a vrhunska kvaliteta proizvoda jamči zadovoljstvo i uživanje u pripremi jela, a svakako i konzumaciji završnog proizvoda.


Od ostalih usluga nudimo projektiranje, izradu i montažu INOX dimnjaka te prodaju PELETA.


Pul d.o.o. je od 2010. godine ovlašteni serviser te zastupnik vodećih europskih proizvođača u području grijanja na pelete; talijanske tvrtke Gruppo Piazzetta te slovenske Biodom za hrvatsko tržište.


Prodajno izložbeni salon nalazi se na adresi Jušići 10A, 51213 Jurdani u kojem će Vam stručno osoblje odgovoriti na sva tehnička i komercijalna pitanja te svojim savjetima pomoći u odabiru najadekvatnijeg grijanja.


Tu možete izabrati između široke palete peći, kamina, vrtnih kamina, modularnih vrtnih kuhinja, krušnih peći i kotlova na drva i pelete te dogovoriti usluge montaže i servisiranja.


Radno vrijeme izložbeno prodajnog salona:

radnim danom od 08-17 h

subotom           od 08-13 h


tel : 051 275 074

www.pul.hr

Dobrodošli!